content wordt geladen...

Ons team

Over ons

Bij Jongens van Techniek zijn we gepassioneerd door technologie en gedreven door een missie: organisaties in staat stellen om te groeien en te excelleren door de kracht van technische innovatie. We zijn niet zomaar een technologiebedrijf; we zijn een team van experts dat samenwerkt om de toekomst vorm te geven.

We delen sterke kernwaarden die ons begeleiden in alles wat we doen:

Kwaliteit: We zijn toegewijd aan excellentie. Als het gaat om technologische oplossingen, leveren we niets minder dan het allerbeste.

Innovatie: We omarmen nieuwe ideeën en technologieën om innovatieve en effectieve oplossingen te creëren.

Samenwerking: Samenwerking zit in ons DNA. We geloven in de kracht van teamwork en partnerschappen, zowel intern als met onze klanten.

Educatie: We begrijpen dat leren een voortdurend proces is. We investeren in de groei en ontwikkeling van ons team en moedigen anderen aan hetzelfde te doen.

Betrouwbaarheid: Klanten vertrouwen op ons. We zijn er om problemen op te lossen en resultaten te leveren, keer op keer.

Word lid van ons team
Bij Jongens van Techniek zijn we altijd op zoek naar getalenteerde en gepassioneerde individuen die willen bijdragen aan onze missie. Of je nu een software engineer, een data scientist, een cloud engineer, of een andere technische professional bent, we hebben mogelijkheden voor jou om je vaardigheden en carrière verder te ontwikkelen.

Laten we samen groeien!

Wij geloven in groei, als mens en als professional. Hier besteden we veel aandacht aan!

OPDRACHTGEVERS WAAR WIJ VOOR MOGEN WERKEn

Follow us on instagram